.

rösta på pfemme records till metro on stage. de har något att säga. http://onstage.metro.se/artist/2762

idag har jag utvecklat mina färdigheter på att spela cykel. efter en timmas övande och letande efter toner kunde jag spela blinka lilla stjärna på ekrarna. världen är full av möjligheter.



snart är det sommar i tusen år. då kommer jag hem. eller hemhem. hem=malmö, hemhem=göteborg, hemhemhem=jörlanda. där har vi det. det blir skönt i varje fall, att ha tid att hänga runt i klungor och göra ingenting.

.

alltså. det här håller inte. nu får jag ta med mig några avocado och sätta mig i en park och hänga med tentahelvetet. tur att man bor i en stad så man har nära till en park... eller, otur att man inte bor på landet längre för då BODDE man i en park.

..


hardcore will never die, but you will

det blev en helg i lugnets tecken. middagar och stränder och långa bad i havet. långa samtal om hur man ska förändra världen och om det där med militären och icke-våld. och så var det ilskan på kulturen. vi sitter och skriver på vårt manifest om hur man ska förändra synen på kvalitet och hur man ska få bort de vita medelålders männen från alla berättarpositioner överallt. så var jag på bluesjammet på kvarterskrogen och ville dö. när jag suttit hela dagen och formulerat och diskuterat frågan går jag ut i världen och ser männen och pojkarna stå där på scenen och framstå som konstnärliga genier och dessutom få till texter som att han har alla kvinnor "under my command" och ändå får höra publikens jubel.







SCUM

ett litet break i bloggen. hoppsan.  men jag har inte så mycket att säga. det finns dagar då man är glad, det finns dagar då man är glad men ledsen, det finns dagar då man är arg och ledsen, det finns dagar då man är glad fast arg. idag är en dag då jag är glad fast arg. det är dessutom en sån dag då jag inte riktigt vet vad jag är arg på så jag är mest arg. fast ändå glad. jag beställde scum manifesto i varje fall, för att få känna att jag får vara arg om jag vill och om jag behöver. så nu tänker jag vara arg. tills jag inte är arg längre, eller inte känner att jag måste vara arg i varje fall.

RSS 2.0