all we ever look for

genusvetenskap är så jävla bra.


igår började ett nytt liv och jag hoppas att det inte dog direkt. jag och mikaela städade rummet så noga det bara gick så det blev fräscht. sedan sprang jag en runda. båda dessa saker har varit en stor bristvara under min vistelse i lund men plötsligt händer det. sedan sade jag till mig själv förra veckan att från och med i måndags skulle jag se till allt det positiva i livet och bli lycklig för det var en som sa att hon hade gjort det och det hade funkat så himla bra så varför inte? så nu är jag lycklig, vältränad och har ett rent hem. jag kommer sakna dekadensen.

bang bang

det regnar.

idag har vi pluggat ingenting för det har funnits så mycket annat att göra. som att sitta på facebook, lyssna på musik, göra tonfisksallad och fascineras av hur snygg i blame coco är i p3guld-galan.

jag och mikaela tittar på stjärntecken och hur de passar ihop med varann för att komma fram till vad man ska söka efter. om du är hemligt kär i mig och stalkar min blogg eller nåt kan du ju kolla efter här om det borde bli vi. om så är fallet är du välkommen att kommentera. eller inte. eller kommentera även om vi inte passar ihop. jag tror ändå inte på horoskop. gör vad du vill.

Väduren – väduren

Här slår det gnistor två starka viljor som inte ger sig i första taget. En svår prövningstid kan ni få utstå i början men senare växa samman till ett mycket ömt och kärleksfullt par. Här finns både storm och passion.

Väduren – lejonet

Här kan man tala om temperamentsutbrott fast ni har samma syn på kärlek och äktenskap. Kombinationen är ändå utmärkt- fylld av dynamik.  Sexuellt är ni båda mycket eldiga och passionerade vilket förenar er.

Väduren - skytten

Ni matchar varandra väl både i temperament och sexuellt. Väljer ni enbart kamratskap blir ni varandras bästa vänner. Ni samarbetar väl och går stärkta igenom de kriser som eventuellt kan uppstå.

Väduren – oxen

Ni har väldigt olika syn på saker och ting men kan för den skull vara mycket stöttande för varandra. Oxen har ett starkt ägandebegär som inte alls stämmer med vädurens frihets behov. Oxen kan även bli mycket sårad av vädurens impulsivitet och dominans. Rent sexuellt är ni dock som gjorda för varandra.

Väduren – Jungfrun

Ni talar helt förbi varandra. Väduren kan bli helt slut på Jungfruns ständiga analyserande. Här kan man tala om kyla. Jungfrun är djupodlad medan väduren är spontan. Väduren tappar lätt lusten då han/hon inte får respons för sina vilda infall.

Väduren – Stenbocken

Ni har svårt att komma överens och talar knappast samma språk. Väduren het och oförsiktig och stenbocken kylig och eftertänksam. Här möts kall och varm ström. Men har ni gemensamma intressen så blåser de ofta liv i förhållandet.

Väduren – tvillingarna

Ni två attraherar varandra. Ni muntrar upp varandra och har ett fruktbart förhållande. Ni älskar båda två ett hem som är fyllt av vänner. Tvillingen är intellektuellt äventyrslysten vilket passar utmärkt ihop med vädurens gå på anda Ni upplever tillsammans korta intensiva och oförglömliga stunder i varandras sällskap.

Väduren – vågen

Väduren är mycket sensuell och vågen tolerant vilket gör att ni passar väl ihop. Den vänliga vågen har inget emot att väduren dominerar deras förhållande. Här finner vi två motpoler som har stark dragningskraft på varandra.

Väduren – vattumannen

Både väduren och vattumannen har en stark tro på sig själva vilket förenar dem. Väduren måste dock motarbeta sin lust att ta herraväldet då vattumannen är ytterst frihetssökande. När det krisar till sig har ni en förmåga att försonas på de mest av beväpnande sätt.

Väduren – kräftan

Ni är lika främmande för varandra som vatten släcker elden. En av er kommer alltid att känna sig nedtryckt. Kräftan drar sig undan vädurens dominerande sida. Relationen kommer att knaka förr eller senare i fogarna.

Väduren -skorpionen

Det som förenar men även motarbetar er är eran aggressivitet. Här kan man tala om ett stormigt förhållande. När ni går mot samma mål så kommer ni att lyckas. Skorpionen är mycket sexuell vilket gör att väduren gärna stannar fast förhållandet är stormigt.

Väduren – fiskarna

Ni har stora problem att förstå varandra. Väduren känner sig lätt hämmad i fiskens sällskap. Ni glider lätt isär. Den intensiva väduren uppfattar fisken som känslig och fångad i illusioner.  Väduren ger sig snart av för att hitta ett mer stimulerande sällskap.


vad ska jag göra nu

vicke har flyttat hem till göteborg. det är tomt i lund. imorgon skriver jag på kontraktet för en lägenhet i första hand i malmö, ibland har man flyt. resten lämnar jag till konversationerna utanför bloggen, till dagboken, till tanken. dessutom har tiina rosenberg uppmanat mig att inte ha någon blogg och hon har ju rätt i många frågor så vad säger att hon inte skulle ha rätt vad gäller detta?

med vänliga hälsningar marie och simone de beauvoir. vi är som gifta nu. delar varenda minut av dagen.


http://open.spotify.com/track/3EBxjP8mi84F5wWtJlNRrB

jag kan inte skilja på

tillbaka i lund
inslängd i tentaångesten

mikaela har somnat på luftmadrassen. hon vaknade just till och sa något oförståeligt på sömnig skånska, sen vände hon huvudet och somnade om. hon blev som kvar här i lördags efter eslövstrippen och så trivdes vi rätt bra med att leva sambos för en stund för att bota vår ensamhet. vi dricker oboy och tittar på film på kvällarna och spenderar dagarna på biblioteket där vi läser och när jag sitter i de där stora knäpptysta salarna fyller jag varje tyst hål i mitt huvud med melissa horn som jag brukar göra när jag inte tål tystnaden. när det är som det är nu.

nu ska jag väsnas lite så mikaela vaknar till och förstår att hon somnat med jeansen på. godnatt!

all i want

jag satt på bussen från stan och något luktade bränt, jag visste inte om det var bussen eller jag. sen har jag lyssnat på flertalet avsnitt av heliga familjen i p1 och sugit in all kritik de riktat mot tvåsamheten. välkommen bitterheten och ilskan och allt det där andra. nu är det ett nytt år.


joni mitchell - all i want


stjärnan

vaska skinka

jag beter mig otroligt ologiskt just nu och jag försår det, jag kände bara ett otroligt starkt begär att göra det. vi hade massa smörgåstårta i kylen som var över från farmors 90-årskalas igår och under kalaset stod jag emot, ingen smörgåstårta, det fanns nämligen något som liknade skinka i. idag kunde jag inte hålla mig längre dock så jag skrapade bort lagret med den eventuella skinkan och slängde det, sen ät jag resten av tårtan. det blev alltså någon slags vaskning av kött. det vore ju bättre att äta det så att det dödade djuret i varje fall gav mig näring. ologiskt.

RSS 2.0