alpha beta gaga

sitter uppe på natten och söker kollektiv i lund. tror att det är för att jag måste fokusera på framtiden för att palla studenten. jag kommer bryta ihop annars. faktsikt. fast det erkänner jag inte.

pleasure is all mine

vakna på johans soffa, se viktor, leta mat, hitta ägg-bacon-kaffe-macka, langa feta frukosten, vara så jävla ledig man kan bli. såhär hade man kunnat leva alltid. definitionen av bra morgon. kvällen: först bjöds man på oförskämt mycket drinkar och absint av louise och viktor, så var kvällen igång. sen virrade vi runt en stund som vanligt och tillslut kom vi fram till slottsskogen där vi satte på hörseln och följde bastrumman. ljudet blev starkare och starkare och tillslut var vi på en liten gång i skogen och såg ett rött ljus uppe på kullen. kändes hur najs som helst. där var folket och dansen. sen köpte jag min första crépe i livet och så gick vi till johan och drack te. definitionen på bra kväll.

runabout

vi har prov sista lektionen i skolan. så drygt. men det är imorgon. imorgon tar alltså min skola slut. helt vansinnigt. jag känner mig totalt förvirrad. går runt som i en dimma och har svårt att planera och komma ihåg och ibland gråter jag och ibland skriker jag av glädje. fast jag är ju glad, absolut mer glad än ledsen, men jag måste bli lite ledsen också. hade jag inte tänkt mig att flytta nästa år hade det varit ganska lugnt men nu är jag ju rädd. jag måste sluta skriva jag. fast en blogg ska väl handla om mig eller något. vettefasen. jag borde skriva om saker som händer runt omkring istället, om andra människor. som tanten idag som satt i sin rullstol och liksom gick med benen för att ta sig framåt. man trodde verkligen att hon var snurrig och inte kom upp på trottoaren så vi fick fråga om hon behövde hjälp men hon tränade bara sa hon med ett stort leende. så hon vandrade upp och ner för sluttningen sittande i sin rullstol. så log hon ännu större och önskade oss lycka till med kvällen. jag kanske borde prata mer om sådana som henne. eller så borde jag inte det, jag vet inte. kanske borde jag mest fortsätta resonera med mig själv.

now's the only time i know

jag har alldeles för mycket gårdagens och dagen innan dess-smink runt, i och på ögonen. det är inte helt okej. dessutom är det alldeles för mycket party i stan i helgen för att jag ska kunna offra den till sista skitgrejerna i skolan. men jag gjorde det. inget underjorden i fredags, ingen spontanfest på berget igår. helgens glada dos var begränsad till att gå modell på röhsska och efter det ett snabbspontanhäng vid kanalen. resten är skit. skitskitskit.

mike mills

allt går himla dåligt. eller, skolan går himla dåligt. resten går nog rätt bra egentligen. men just nu är det skolan som borde gå bra. sen har jag ju resten av livet på mig att göra allt det andra bra. men stadsteatern går faktiskt bra. enda repet idag och imorgon har vi föreställning. eller har jag inte sagt det kanske? jag är med i vi som är hundra i varje fall. först var det jättejobbigt och konstigt att stå på scenen, sen var det bara najs. jag gillar teater. jag borde nog hålla på med det någon gång. men ändå, just för stunden går ändå allt dåligt för det är nu jag ska skriva religionsarbete och det är det sämsta arbete jag skrivit i hela mitt liv. jag sover på saken istället. fan.

dagens: air - mike mills

dagens värda

dagens värda:

pick-nick vid näckrosdammen. länge.

när joel skulle komplettera den okänsliga baldateförfrågan som kom sist och tog min hand, kysste den, frågade om jag ville gå på balen med honom och släppte sedan handen och lämnade ett armband där. det var värt och jag tackade ja än en gång och bar sedan stolt på det rostiga armbandet som han hittat på skolgården.

när kalle hade bilen och skippade ölen och körde hem efter att sista bussen gått och mest värt av allt: att vi stannade och tog en cheeseburgare på drive-in.

minst värt:
en 2,5 timmar lång vårkonsert. jag tänkte ändå att jag skulle vilja gråta efteråt för det skulle vara rätt men vem vill gråta för en tråkig konsert? sen höll jag på att börja gråta för att jag inte hade känt för att gråta för det är ju också lite tråkigt. men det gjorde jag inte det heller.

sov gott.

sipping on the sweet nectar of your memories

idag gav joel "pramdate" engvert mig fria händer att klippa honom hur jag ville till balen. tänkte göra honom likadan som mig. tänkte att det kanske är grejen, istället för att matcha färger matchar vi håret. det var kul. mindre kul är att vi har vårkonsert imorgon och ska sjunga haydns "skapelsen". det är inte roligare än vad det låter. dessutom vet jag inte vad jag ska ta på mig och det är det sämsta som finns för då kommer jag behöva ta med en kasse med kläder till skolan imorgon och hålla på och byta om på skoltoaletten och grejer. onödigt arbete. men det finns inget annat att göra. är man tvungen så är man.

när jag vaknar imorgon är det precis två veckor kvar tills jag vaknar på min studentdagsmorgon. jag ska njuta tills ångesten kommer dagen efter studenten och jag förstår hur lost jag är i den nya främmande värld som väntar med bostadsbrist, arbetsbrist och ännu mer pengabrist. men just nu är jag glad.

prag baby

prag var bra
nu är jag stressad
nu ska jag sova
imorgon kommer jag faila största provet genom gymnasietiden
palla det
men så är det
jag ska ju ändå inte bli musiker så vad sjutton ska jag med jävla musikteori till

japp


dagens bild på sanna

för vi tog en kaffe vid bibblan
och för att jag har ny kamera

nu drar jag till prag
för jag är trött på göteborg
dåligt bara att hela göteborg är i prag samtidigt som jag.

oflyt

här går hon och är lycklig för att hon ska till prag på onsdag men förbanne den som känner lycka. den som gläder sig åt en kommande resa skola få ett mail från en mäktig man som erbjuda henne ett dj-gig på jazzhuset följande lördag. den tidigare så glada ska nu känna frustration över omöjligheten att tacka ja och lyckan äro icke lika genomträngande längre.

man kan inte ha mer oflyt. på riktigt.

Let's stay awake and listen to the dark

allt är så jobbigt. bara jobbigtjobbigtjobbigt. det kommer vara jobbigt tills på onsdag klockan 16.30 då bussen avgår från skolgården och transporterar 55 glada ungdomar till en stad  kallad Prag där vi ska dricka öl och sitta i regn om man ska tro rapporten. det kanske fortsätter vara jobbigt där med, det vet jag inte, men jag vet att det kommer vara jobbigt tills då. jag ska skriva ett jävla religionsarbete på tiden som inte finns. jobbigt. fast projektarbetet är utskrivet, känns så bra som det kan göra när man inte har en aning om vad man förväntas skriva i den jävla rapporten. jobbigt. och eftersom det är jobbigt är allt annat också jobbigt. fast jag testade modevisningsoutfiten idag som jag ska bära på röhsska den 22 maj. den var snygg. det kommer inte bli så jobbigt. nu borde jag sova. jobbigt.

för övrigt har jag bestämt vilka mina favoritkonstnärer är och jag tänker lära mig allt om dem och låtsas att jag kan något om konst. kan man dra parlleller till några kanske folk tror att man har koll.

modigliani
schiele
toulouse-lautrec

mellanmål

det här projektarbetet har fått mig att äta så mycket mellanmål. mellanmål är gudagåvan till de lata. vill man inte skriva meningslösa saker i sin projektrapport kan man alltid sätta sig och titta på när osten smälter på en panpizza i ugnen, eller så kan man skära sig en sallad eller så kan man brygga kaffekopp efter kaffekopp och fixa till små delikata smörgåskex med goda grönsaker på. eller så kan man helt enkelt skriva den jävla rapporten och ta sig hemifrån och göra något kul istället, men så fungerar inte jag. jag gör hellre mellanmål. nu har jag övergått till torrostade jordnötter för jag tänkte att jag kunde skriva parallellt med ätandet av det, men det går inte heller. inte med någon fart i varje fall. jag har utvecklat en otrolig talang för kycklingstuds denna helg också. http://www.tigerligan.com/SpelLek/Spel/kycklingstuds/kyckling.asp

pills

jag typ låtsas att jag har koll på musik och så upptäcker jag inte folk förrän de får en femma i gp. men anna von hausswolff, bra. riktigt bra. lyssna på henne. nu har jag laddat hem lady gaga och drar på roadtrip. värt. hej!

.

jag tog 18-bussen från hjalmar i morse och satt längst bak där man sitter mitt emot folk och mitt emot mig satt en tjej som cool ut. så tog hon fram ett block och en penna och satte sig och ritade av mig. jag blev så glad så jag ville gå över och krama henne men jag satt såklart kvar på min plats och låtsades inte märka det istället. försökte väl posera naturligt eller något. jag blev i varje fall hur glad som helst.

bara för att jag råkar ha ingen kjol på mig

jag var på väg till kusinerna för att låna tre deciliter socker till mina muffins när jag kom på att jag gick ute utan kjol. så kan det gå. jag fick socker ändå och nu har jag fett goda muffins i köket. kom på konserten imorgon så får du smaka.

jag gillar våren när man får sitta utanför skolcaféet när det nästan är varmt nog och prata med anna över en kaffe och vara bitter och förvirrad och ha ångest inför framtiden, prata om döden och konstatera att man inte är odödlig. bättre blir det knappt.


jojje wadenius - mitt lilla barn

hunt

igår var det valborg och det regnade. en kvart innan cortegen skulle promenera förbi gav vi upp och satte oss i johans kök istället, massa folk. när jag hällt upp mitt kaffe i en mugg och satt mig tillrätta kom jag på att jag skulle ringa jenny och säga att jag ville med på releasefesten och då blev jag plötsligt bjuden på uppvärmning inför kvällen hos jennys kompis så då lämnade jag min åldersgrupp och begav mig till det typ 10 år äldre folket och spenderade min kväll med dem, vin och bästa göteborgsbandet sedan jag vet inte när. så jag ska reklama dem lite och länka deras myspace: http://www.myspace.com/huntgbg

nu sitter jag, ineffektiv, och bangar knytkalaset hos siri för att jag inte pallar. hos västtrafik är det söndag och siri bor i fiskebäck, det betyder att det tar typ ett år att åka dit. dessutom är trean snart över och man borde plugga, även lördagkvällar. jag ska göra mitt bästa. mitt bästa är inte bra.

RSS 2.0