- (inte till dig viktor)

har man gjort en fin mix med satie och tiersens pianolåtar kan man nästan börja tycka det är mysigt att skriva tenta. men bara nästan såklart. fem timmar kvar, sen ska den poststämplas och läggas på lådan. en fråga kvar. jag är död.

+ för dig viktor

alltid samma grej. nu försvann ett inlägg. fuckfuckfuck.
det gamla välformulerade inlägget sade i lite mer utsvävande ordalag att jag spontant åkt hem till jörlanda för att skriva tenta, att jag fått en massa kramar av vänner och mamma idag och att det känns ovant, att tentan suger och jag med den, att jag har namnsdag, att mamma och pappa börjat köpa fin kattmat och jag blir inte förvånad om de snart låter bengt komma in och bli innekatt, att alla ska ha något lila på sig imorgon. hej!

+ för viktor igen

nu sitter jag på en övervåning med fötterna på en heltäckningsmatta helt plötsligt och andas bohuslänsk luft. gårdagen på SOL-biblioteket framför datorn med tentaångest blev för mycket. resulterade mest i att titta ut genom fönstret och tänka på hur skönt det skulle vara att åka hem och det blev ytterst lite skrivet. så nu sitter jag här istället och får ytterst lite skrivet, men jag är i varje fall hemma och jag har kramat en massa folk. i en ny stad blir det inte så mycket kramar därför blir det som en liten chock med kroppskontakt när man kommer hem.

när jag gick ner nu såg jag lyxig kattmat stå i hallen. jag tror mamma och pappa saknar någon att ta hand om lite mer än de förstår. vi har alltid köpt stora säckar med halvtråkig men fullt fungerande kattmat. nu står här små prydliga påsar med god kattmat. snart tar de väl in bengt också och gör honom till innekatt kan jag tänka.

det är min namnsdag idag. jag heter amanda. jag tycker inte om det namnet men marie har inte någon namnsdag så man får väl vara glad för det man får kanske.

om ni någonsin ska resa någonstans i sverige och inte tänker på miljön utan tar buss istället så åk med bus4you. 110 kronor från lund till göteborg, gratis internet, kaffemaskin och fåtöljer att sitta i. helvärt.

imorgon ska alla ha något lila på sig! kom igen. det är för att hata hatbrott och det gör ni väl ändå.

hahahah, här var gamla inlägget. då blir det dubbla.

-

haha, det var fyra personer inne på min blogg igår. vad gör ni här? jag missköter mig ju som satan som skribent här. jag vet inte riktigt vad jag ska skriva bara. har en sån där gömd hemlig blogg med de där tre kvinnorna jag skiljdes ifrån när det var slut på hvitfeldtska så jag har tappat bort den där skriva-blogg-för-allmänheten-känslan och är rädd att bli lite väl personlig, vilket inte får hända. jag är väl inte ett barn av min egen generation och blottar mig på internet heller? pfft.

men jag bor i lund, jag har ett rum i en stor betongkloss och delar kök med tolv andra. indiern på korridoren frågade igår om vi nu nått botten av kyla och mörker i sverige, han var kall och trött. jag tittade medlidande på honom och förklarade att han kommer inte få det lätt. sen har jag skaffat lite nya vänner också. det är kul. det är konstigt dock. när man tänker två månader tillbaka och inte kan förstå vad som hände. när sjutton tog göteborgslivet slut? sen när sover jag inte hos felle två gånger i veckan längre? sen när betalar jag hyra och tvättar och lagar mat och kan komma hem hur sent och hur ohyfsat som helst utan att någon över huvudtaget lyfter ett ögonbryn? jag vet inte när det hände. antagligen någon gång runt den 29 augusti då mitt liv officiellt tog slut och började om.

nu ska jag leta upp en artikel om globalisering, arbete och genus någonstans inför morgondagens seminarie, sen ska jag göra linssoppa. jag är ändå student. imorgon får vi hemtenta nummer två. döda mig.

RSS 2.0