--------------------------------------------------------------

tentan
febern
sprickorna i läppen
hostan
sömnproblemen. igen.


+

jag har dator igen. plpötsligt blir en lördagkväll hemma på rummet inte lika isolerad och konstig. fast jag har vant mig lite vid att vara isolerad när jag inte träffar folk. hela världen har liksom inte funnits i den här datorburken på drygt två månader så jag har vant av mig lite. fast jag skulle ju återkomma när jag var arg, det är jag ju inte nu. fan, det var dumt att begränsa sig på det viset, jag skriver ändå. jag tänker i varje fall inte skriva om hur fint vädret är här nu med snö som ständigt faller från skyn och kylan som tränger in lite skönt i glipan mellan halsduken och jackan rakt in på bröstet. istället ska jag skriva god natt, sov gott. imorgon ska jag plugga tenta och hoppa över körkonserten för jag är så hes att jag knappt kan prata, och så ska jag spela lite piano med en tjej jag mötte som ville ha pianist till sitt band. jag hoppas att vi ska matcha, hade varit så fint att få spela lite musik igen. peace

-+

jag trodde jag skulle dö imorse när jag cyklade hem från mikaela som bor bortanför vulvåkern och kukåkern och alla andra åkrar som man kan bo bortom. hon bor långt bort helt enkelt och vi skulle ju bara käka lite kladdis och dricka lite mojitos eller vad det heter igår men som vanligt orkade jag inte cykla hem och i imorse när jag vaknade på golvet som var lite vadderat med kuddar var det snö och blåst och allt skit som finns och jag hade sommarskor på mig och sadeln var täckt med vitt puder. och än en gång pratar jag om vädret. jag borde inte få blogga. jag kanske ska skriva politik istället. jag börjar ändå få lite kött på benen i den frågan. eller mest i feminismen kanske, men den kan svara på det mesta. men vad ska jag skriva? att feminism är bra? att jag lever i en genusbubbla där alla tycker ungefär samma och där det är svårt att diskutera med någon utanför skolan för att pluggandet skapar ett glapp emellan en själv och alla andra? att jag blir bitter, men mer sunt bitter än jag var innan jag läste och lärde mig saker om saker jag är bitter över. jag vet inte. jag ska skriva någon gång när jag är arg istället kanske. tills dess lyssnar jag på säkert! och sparar håret under armarna för att se hur länge jag känner mig bekväm. man kan ju försöka vara radikal.

och så tänkte jag flytta till malmö också. kanske. om allt går som det ska. det blir skönt i varje fall. bo i en stad och inte behöva declinea alla invites på facebook till roliga saker som händer bara för att man inte orkar ta 12 minuter tåg. dessutom är ju malmö sveriges bästa stad, så varför skulle man tacka nej till att bo i ett kollektiv där?

vi hörs när jag är arg. hej

-+-+--++-+-+--+--+-+-+++-+-+--+--+-+--+-+-+++-+--+-+--

viktor kommenterar:
vad ska få dig att sätta fyra plus på ett inlägg? lite väl seriöst det här med plus och minus tycker jag allt. och vad är maxplusantalet på din skala? kan du inte skriva ett sånt!? typ spread the love!

jag vet inte viktor. idag skulle jag kunna sätta fyra plus om jag ville. det beror liksom helt på hur man vill vinkla sitt liv. jag skulle kunna göra dagens inlägg till ett fyra plus typ såhär:

++++
att vakna hos jenny, köra iPod-lek, väcka viktor vid frampå dagen och få några koppar kaffe kring hans köksbord för att sedan fortsätta ut på göteborgsgatorna i jakt på mat med engvert och felle och få tag i en pizza och sen ta en kaffe på hagabion. det är bra. det är så bra att det inte gör något att det regnar ens.


sen skulle jag också kunna vinkla mitt liv på detta sätt:

----
vakna med bakfyllan pressande mot pannan och känna att man aldrig vill gå upp ur sovsäcken man sovit i känns sådär. sen fortsätter dagen att kännas precis så, en ständig längtan efter en säng och en liten molande ångest över att man går runt i göteborg som man längtat så efter och inte riktigt orka ta in staden och folket. dessutom regnar det och så är det november och vem fan trivs i november?


så skit samma. en blogg är en blogg. strunta i vad jag skriver. jag skriver bara det jag vill att du ska veta. skit i internet. internet ljuger. eller ljigör på skånska. så jag kan skriva ett spread the love-inlägg, men det kommer ändå vara på låtsas.


+-

vad är grejen med vädret? det fungerar inte alls bra ihop med mitt psyke i varje fall. och när något rubbar mitt psyke slutar jag sova och då suger det.

men imorgon kommer felle och liza och värmer upp mitt höstlund så det är bara att se till att sova inatt och möta dem som en vårsol.


RSS 2.0