nylonstrumpor och gungstolar

jag vaknade nyss upp från en välbehövlig lur framför ztv. gårdagen var en lång dag och en kort natt, då får man återuppliva sig dagen efter. jag och liza begav oss till belle bar för att se om det var nå kul och inte snart efter oss anslöt sig resten av stora gänget och the party was started. i övrigt var klubben äckligt fylld av hela göteborgs himla indieelit - 90:or och 91:or (92:orna väntade till 12-tiden. antar att de väntade på att vaktens ögon skulle vara för trötta för deras falskleg). indieeliten är alla människor man känner igen men inte känner. alla har en tendens att hamna under precis samma tak under precis samma kvällar och konkurrensen mellan tjejernas små smala nylonstrumpeben bara osar runt i luften. rykten flyter runt i lokalen och samma människor blir alltid för fulla. samtidigt är alla vansinnigt snyggt klädda och oftast spelas det bra musik så man har ändå jävligt trevligt.

efter dans och öl och socialisering gick vi hem till amina och begravde oss i hennes gungstolar och kom att diskutera pubertet och religion och allt annat som passar bäst att prata om mitt i natten. då langade amina saltgurkan och cola light och kvällen var fulländad. en stund senare föll jag i sömn bredvid sara på den vita soffan. bakslaget kom i och med adventsfirandet i vasakyrkan med sång av musiktreorna klockan åtta på morgonen idag. men vi klarade även det och nu är jag återställd :)


i linnestan ser vägarbetarna ut såhär

nu ska jag sätta mig och titta på genrep och annan skit från idol för händer inget oväntat tänker jag spendera hela kvällen i vår sköna soffa tittandes på mariette och de andra.

take care

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0